Er partneren teit eller kollegaen irriterende?

null stress

Har partneren din blitt ekstra plagsom, kollegaen altfor treg, oppgaver som før var lystbetonte har blitt pes eller kanskje er det vanskeligere å holde fokus? 


Null stress – du er antakeligvis bare stressa.  

 

Når vi blir stressa er det mange måter vi kan merke det både mentalt og kroppslig. Det jeg nevner over er oftest det vi merker mentalt.   

Paradokset er at stresset gir oss litt dårligere selvinnsikt og gjør oss mer desensitivisert. Med andre ord så jo mer stresset vi er, jo mindre klarer vi å se det selv.  

En god pekepinn for å sjekke inn med deg selv er å se etter de kroppslige symptomene.  

Kroppen kan gi deg mange symptomer som vitner om for høy aktivering, altså stress. Dette kan du merke som for eksempel; skjelving, klamme hender, høy puls, høyt blodtrykk, tørr munn, vektoppgang, dårligere søvn, trøbbel med magen, irritasjon og utålmodighet eller at du blir syk når du endelig får noen dager fri.  

Situasjonsbetinget stress, som ved akutt fare eller når du skal gjøre en prestasjon, er stort sett gunstig så lenge det ikke blir for høyt. Går du derimot med forhøyet stressnivå over tid, er dette direkte skadelig for deg.  

Det må du i så fall ta tak i! 

 

Det kan føles overveldende å skulle ta tak i noe som gir deg “enda en ting å gjøre”. Det gjør at vi til og med fortsetter i samme sporet, selv når vi har forstått at vi er for stressa. Det vet jeg utrolig godt selv, jeg har vært der.  

Det er derfor jeg har laget "Null stress" til deg.  


Null stress hjelper deg å ta kontroll på skadelig stress på en enkel måte. Det er lagt opp slik at du ikke bruker mer tid enn nødvendig, samtidig som øvelsene er så kraftfulle at du kan oppleve stor effekt. Det er nemlig ikke alltid det kommer an på mengden man gjør, men heller at man gjør de riktige og mest effektive øvelsene.  


Stress påvirker vår mentale helse og siden det er Verdensdagen for psykisk helse 10.oktober, så får du Null stress til superpris akkurat nå! 

Selve kurset består av 4 enkle moduler slik at du enkelt kan lære, øve og mestre. Men dette er også kurset som gir og gir, for annen hver uke går jeg inn i vår lukkete ressursgruppe og svarer på spørsmål og underviser. Dette har du tilgang på i ett år.  

Det betyr at du akkurat nå kan få ett helt år med meg, med kunnskap og øvelser som gir deg redusert stress og mer kontroll i hverdagen til prisen av en coachingtime med meg.  


Klikk her for å lese mer. 0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!